side_banner

Nyheder

Sådan laver du en god kop te med teposer

Komposterbare teposer Engangs tefilterposer Tomme teposer med snor

Mange mennesker behandler ofte teposer som instant kaffe.Men faktisk skal du bare være opmærksom på disse tre faktorer, og du kan lave en god kop te med komposterbare teposer. Lad os tale om, hvordan man laver en kande god te med teposer ud fra tre aspekter

1.CONTAINER

Skum polystyren kopper bruges ofte til takeaway drinks, som vil absorbere smagsfaktorer af te.Derfor, fra et materialeperspektiv, er valg af beholdere med højere densitet, såsom keramik, mere befordrende for at sikre den originale smag af te.
En ting, der er mere tilbøjelige til at blive overset, er opfattelsen af ​​farve i vores hjerner.Forskning viser, at vores hjerner forbinder bestemte farver med smag.Derfor vil rød, som repræsenterer modenhed og sødme, psykologisk set få os til at føle, at den te, vi drikker, er mere duftende og sød. Science te starter med et rødt krus. Tomme teposer med snor er velegnet til denne slags kop.

Loose Leaf Tea Emballage

2.VAND

Påvirkningen af ​​hårdt vand og blødt vand på tesuppen kan ses på udseendet: hårdt vand gør teen mere grumset og danner et lag skum, når mælk tilsættes.Og noget af smagen på overfladen af ​​teen går tabt med dette lag skum.

Netpose til damfilter

3.TID

Tidspunktet for at lave te er også en vigtig faktor.For de fleste engangs tefilterposer, hvis du vil smage den bedste smag, skal du lægge den i blød i 5 minutter fra det tidspunkt, hvor vandet er hældt i koppen.
Koffeinindholdet i te vil stige med tiden, og de antioxidanter, der er nyttige for den menneskelige krop, vil blive frigivet fuldt ud.På den måde kan den kaldes en perfekt kop te i forhold til både smag og anvendelighed.

Mestre de tre elementer, nyd venligst teposernes bekvemmelighed og sørg for kvaliteten af ​​teen

Nylon filterpose


Indlægstid: 13. september 2022