side_banner

Nyheder

PLA (polymælkesyre) er et bionedbrydeligt og komposterbart materiale, der stammer fra vedvarende ressourcer såsom majsstivelse, sukkerrør eller andre plantekilder.

PLA (polymælkesyre) er et bionedbrydeligt og komposterbart materiale, der stammer fra vedvarende ressourcer såsom majsstivelse, sukkerrør eller andre plantekilder.PLA anses for at være sikkert til brug i forskellige applikationer, herunder fødevareemballage og redskaber.Det er dog vigtigt at bemærke, at PLA i sig selv ikke er en kilde til ernæring eller mad.Det bruges primært som materiale til emballage og engangsartikler.
Når PLA fx bruges i teposer, er det ikke beregnet til at blive indtaget.PLA teposen fungerer som en beholder til tebladene, så de kan trække i varmt vand.Når teen er tilberedt, kasseres majsfiber teposen typisk.
Fra et sundhedsmæssigt perspektiv betragtes PLA generelt som sikkert og ikke-giftigt.Det frigiver ikke skadelige kemikalier, når det bruges efter hensigten.Men hvis PLA skulle indtages i store mængder, kan det potentielt forårsage fordøjelsesproblemer svarende til indtagelse af en hvilken som helst nonfood-vare. Men som tepose vil du ikke lade det ske
Hvis du har bekymringer om sikkerheden ved PLA eller et specifikt produkt, er det altid en god idé at tjekke emballagen og etiketterne for eventuelle certificeringer eller myndighedsgodkendelser, samt rådføre dig med relevante sundhedsmyndigheder eller fagfolk.

https://www.wishteabag.com/pla-mesh-disposable-teabags-eco-friendly-material-product/
sammensatte teposer

specialform tepose


Indlægstid: 20-jun-2023